Jan Nicolai, keurslager

Keurslagerij Nicolai is gevestigd in het verscentrum aan de Vaart in Appelscha. Wij willen, als eigenaar van het Verscentrum, de consument een zo breed mogelijk scala aan kwaliteitsproducten bieden. Dit met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. U kunt in de slagerij natuurlijk terecht voor vlees van topkwaliteit, vleeswaren en huisgemaakte worsten, maar deze keurslager heeft meer te bieden.

Heerlijke feestdagen

Onze toppers

Jan Nicolai: “Onze toppers zijn achterham, gebraden gehakt, runderrookvlees, leverworst, grillworst en droge worst. Daarnaast kunt u uitstekend terecht voor warme en koude buffetten en diverse, door partner Jeannette Nicolai bereide, verse kant-en-klare maaltijden. Lekker makkelijk als u geen tijd of zin heeft om te koken en toch een goede maaltijd op tafel wilt zetten. Daarnaast verzorgen wij BBQ-partijen, compleet met apparatuur. Onze dagverse salades maken het helemaal áf. Vraag in de winkel naar de speciale BBQ-folder!"

Kwaliteit

Dat de kwaliteit van de vleeswaren en dagverse kant-en-klare maaltijden niet onopgemerkt blijft, valt af te lezen aan de onderscheidingen die regelmatig worden toegekend. Zo werd onlangs nog 9 maal goud gewonnen op de Slagers Manifestatie te Zwolle. “Het succes is mede toe te schrijven aan het feit dat we geen concessies doen qua kwaliteit en de productiewijze. We werken volgens een vaste manier om deze kwaliteit ook te kunnen waarborgen”, aldus Jan Nicolai.

Recept van de week

'Pulled duck' met abrikozen en pistache-crumble

Tussengerecht
Wild
Kerst
Vlees
4 personen
langer dan 60 minuten
Oven
Internationaal

Special van de week

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Jan Nicolai, keurslager

Vaart Zz 66
8426AG Appelscha
0516431314

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten